Kosten en vergoedingen.

De vergoeding van uw behandeling is afhankelijk van uw zorgverzekering. Raadpleeg uw zorgverzekeraar hiervoor. Mocht u vragen hebben hierover dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Kosten

De kosten voor een osteopathische behandeling liggen tussen de € 80 en € 100 euro. Voor vragen hierover gelieve telefonisch contact op te nemen.

Na de behandeling ontvangt u van ons uw factuur. Gelieve na uw behandeling de kosten per pin betaling te voldoen, u dient zelf uw factuur te declareren bij uw zorgverzekeraar. Dit kunnen wij helaas niet voor u doen.

Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen voor osteopathie geheel of gedeeltelijk. Dit is onder andere afhankelijk van de door u afgesloten aanvullende verzekering. Een verwijsbrief van een arts is over het algemeen niet nodig.

Als eis voor vergoeding moet de osteopaat ingeschreven staan in het register voor osteopathie, te herkennen aan D.O.- MRO achter de naam.

Beide osteopaten binnen onze praktijk voldoen aan deze eisen en zijn geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en bij het Nederlands Register Osteopathie (NRO).

Op onderstaande link treft u een overzicht aan van de vergoedingen van de diverse zorgverzekeraars.
Zorgwijzer vergoedingen Osteopathie.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Bel ons

030 6914978

Praktijk

Woudenbergseweg 9
3701 BA Zeist